Tjänster

Planering

Vi hjälper dig att planera bygget, kommer med idér utifrån vår långa erfarenhet och tar ansvar för all beräkning. Du som kund kan vara trygg i att allt blir rätt och att priset aldrig drar iväg.

Noggrann planering

Kvalitets virke

Vi vet vikten av bra trä. För en vanlig Svensson så är det inte lätt att se skillnad på bra och dåligt trä, men efter ett par år ute i det svenska vädret så märks det kan vi lova! Vi använder enbart kvalitets virke, våra goda kontakter kan även göra det möjligt att lösa det till ett mycket fördelaktigt pris!

Kvalitets virke

Kvalitets maskiner

Långa spikraka kanter, avancerade lösningar,  tidseffektivt. Allt detta är saker som inte går att lösa utan ett ordentligt kapital investerat i moderna kvalitetsmaskiner. Vi har all teknik och all kunskap för att kunna sköta den på bästa sätt.

maskiner och sågar

Känsla för detaljer

Vi skulle vilja påstå att vi har en ovanligt god känsla för detaljer om man jämför med många inom vår bransch. Efter att vi har byggt något kommer du aldrig hitta en flisa, inte en endaste spikskalle. Kvalitets tänk och noggrannhet genomsyrar allt vi gör.

Detaljerat träarbete